Book online
20 67 46 22
Find os her

El og hybridservice

Kristians Auto er en del af Det grønne e-netværk, som er et landsdækkende netværk af værksteder specialiseret i service og reparation af el- og hybridbiler. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester for at sikre, at din elbil forbliver i god stand og kører problemfrit.

Det er  vigtigt at vælge et værksted med den rette ekspertise, som  for at sikre optimal ydeevne og vedligeholdelse af din elbil.

Hvad tilbyder vi til din elbil:

  • Elbil service: Vi tilbyder service, inspektioner og vedligeholdelse for at holde din elbil i topform.
  • Elbil reparation: Vores mekanikere kan fejlsøge og løse problemer, uanset om det er mekaniske eller elektriske.
  • Elbil batteri: Vi sikrer, at dit batteri fungerer optimalt og tilbyder vedligeholdelse. Vi har mulighed for at måle standen på dit batteri og dermed få en rapport på hvordan tilstanden er.
  • Elbil mekaniker: Vores mekanikere er uddannet til at håndtere alle former for elbiler og er klar til at hjælpe med dine bilproblemer.
  • Elbil værksted: Hos os finder du alt, hvad du har brug for til din elbil under ét tag.

Vi er her for at holde din elbil kørende problemfrit!

Kontakt os i dag for at booke en tid og oplev, hvordan vores ekspertise kan holde din el- eller hybridbil i perfekt stand.

Har du set Det grønne e, rundt om i landet?

Det grønne e er et landsdækkende netværk af specialiserede værksteder, der fokuserer på service og reparation af el- og hybridbiler. Når du kigger efter det specielle grønne e logo på facaden af dit værksted, kan du være sikker på, at dit værksteder har den nødvendige ekspertise og avancerede teknologi, til at håndtere din bil med topkvalitetsservice.

Vil du læse mere om vores elbil koncept og samarbejdet med Jimi Rosa, så kan du læse mere om det her www.detgrønnee.dk